Комплекс Гранд Хотел Варна

Към официалния сайт
 • Независимо дали сте в хотел Лебед или хотел Долфин на разположение на всички гости на комплекса е собственият плаж на комплекса с множество услуги, включени в цената на Ол Инклузив Плюс: безплатен шезлонг и чадър, както и целодневно - местни алкохолни и безалкохолни напитки.
 • Комплекс “Гранд Хотел Варна” е известен и с предлаганата широка гама от конферентни услуги, възможности за организиране на семинари, тиймбилдинги, делови и бизнес срещи, официални вечери. “Гранд Хотел Варна” Ви предлага зали с капацитет от 10 до 280 човека, разнообразен избор на менюта а–ла-карт или блок маса за организирането на Вашите обяди, вечери и коктейли и персонален консултант по време на събитието.
  На всяко Ваше запитване ние ще отговорим с решения, които ще гарантират успеха на всяко Ваше корпоративно събитие!
 • В цената на Ол Инклузив Плюс са включени и грижите за Вашите деца: опитни аниматори ще се погрижат за малчуганите, докато спортувате или просто се излежавате на плажа.
  За Ваше удобство детският клуб се намира в средата на комплекса и е на разположение на децата между 3 и 12 години.
  За нашите най-малки гости предлагаме още (включено в цената): детски бюфет в основните ресторанти на хотелите, безплатно ползване на бебешка кошара, детски столчета във всички бюфет-ресторант и много изненади и забавления.
 • Комплекс Гранд Хотел Варна разполага с четири тенис корта с червена настилка тип Шамот. Ще откриете и ново футболно игрище с размери 60м на 38м. Съоръжението e изградено от най – висок клас настилка и метод на нейното полагане. Усещането по време на играта е максимално сравнимо с това при игра на естествен терен. Изкуствената трева е призната от международните спортни федерации – FIFA и UEFA и покрива всички изисквания. Игрището има възможност за разделяне на 3 по – малки игрища с размери 19м на 38м. Изградени са трибуни за 150 зрители и осветление с възможност за денонощно ползване не терените.
 • Това, за което винаги сте мечтали е Вашата сватба да бъде най – прекрасния ден в живота Ви. Позволете ни да превърнем мечтата Ви в реалност. В случай, че ни се доверите, нашият опитен екип ще се погрижи за всеки детайл, за да осигури перфектно и елегантно обслужване на Вашите гости в един от най-важните дни през живота Ви!
  В изисканата Бална зала Гранд могат да се организират сватбени тържества до 120 човека., а екип от професионални готвачи ще изготвят специално за Вас менюта съобразени с Вашите предпочитания.
 • За тези, които искат да съчетаят семейната почивка с честването на специален семеен повод, комплексът предлага високо качество на кетъринг услуги, възможности за организиране на приеми, коктейли и официални вечери. Персонален консултант ще Ви помогне, за да направи Вашия празник незабравим.
 • Ако мечтаете за пълноценен отдих на брега на морето, ако търсите подходящо място за Вашата семейна почивка, ако искате да съчетаете спокойствието и удобството с разнообразни възможности за спорт и развлечения - Вашият избор е Ол Инклузив Плюс в Комплекс Гранд Хотел Варна - обогатена програма на най-предпочитания вариант за семейна почивка.
 • След края на активния туристически сезон 2017 започнaхме да се подготвяме за цялостната реновация и реконструкция на Спа комплекс "Гранд Хотел Варна". Проектът ще се реализира на няколко етапа и има за цел да превърне комплекса в целогодишна фамилна дестинация, предлагаща разнообразна палитра от СПА, балнео и wellness услуги, Марина с яхтен клуб и вътрешен и външен аква парк. През настоящия сезон посрещаме гости само в хотел “Лебед" и в хотел "Долфин". „Гранд Хотел Варна“, хотел “Рубин" и хотел "Долфин Марина" са затворени за реконструкция. Първата фаза на проекта ще включва цялостната реновация на "Гранд Хотел Варна", както и брегоукрепване и облагородяване на крайбрежната зона и Марината пред хотел "Долфин Марина”. Прогнозният срок за завършване на първия етап е юни 2020 г.