За нас

БТДС (Би Ти Девелопмент Сървисиз АД) е една от най-големите фирми за управление на активи в България, специализирана в хотели, курорти и недвижими имоти, както и в упражняването на туроператорска и инженерингова дейности. Компанията е пряк наследник на „Балкантурист“ – единствената и най-голяма държавна компания за развитие на туризма от близкото минало.

Нашата мисия е да осигуряваме първокласно управление на активите, съчетано с най-високо ниво на обслужване на нашите гости, и с това да популяризираме България като туристическа дестинация.

БТДС е управляваща компания на четири- и пет-звездни хотели и комплекси в някои от най-популярните курорти в страната – к.к. Боровец, к.к. Златни пясъци, к.к. Св.св. Константин и Елена и село Арбанаси, в близост до старата столица на България - Велико Търново. Хотелите в групата на BT Collection предлагат първокласно обслужване и всички условия, необходими за пълноценната почивка на съвременния активен човек. Хотелите на БТДС имат и всичко необходимо за организирането на всякакъв вид бизнес събития: конференции, конгреси, семинари и тиймбилдинги на световно ниво. Конферентните центрове и зали съчетават функционалност и модерен дизайн, за да предложат максимален комфорт на нашите бизнес гости.

БТДС успешно съчетава традициите, които е наследила, със съвременните течения в дизайна и изкуството. Със своите проекти компанията успява да запази автентичния дух на едни от най-емблематичните туристически обекти в страната, както и да и ги подобри и модернизира чрез съвременни творчески решения. Роля за това има и компанията ТТръст Инженеринг ЕООД – инженерното дружество в семейството на БТДС. Фирмата е специализира в изграждането и поддържането на туристически обекти, лифтови съоръжения и инсталации и строителство и обзавеждане на недвижими имоти, като осигурява проджект мениджмънт и инвестиционен контрол.

Ние от екипа на Би Ти Девелопмент Сървисиз АД всекидневно се стремим да осигуряваме първокласни преживявания на нашите гости и да им подарим незабравими спомени.

За повече информация можете да се свържете с нас на имейл marketing@bt-ds.com