За нас

БТДС (Би Ти Девелопмент Сървисиз АД) е една от най-големите фирми за управление на активи в България, специализирана в хотели, курорти и недвижими имоти, както и в упражняването на туроператорска и инженерингова дейности. Компанията е пряк наследник на „Балкантурист“ – единствената и най-голяма държавна компания за развитие на туризма от близкото минало.

Нашата мисия е да осигуряваме първокласно управление на активите, съчетано с най-високо ниво на обслужване на нашите гости, и с това да популяризираме България като туристическа дестинация.

БТДС е управляваща компания на четири- и пет-звездни хотели и комплекси в някои от най-популярните курорти в страната – к.к. Боровец, к.к. Златни пясъци, к.к. Св.св. Константин и Елена и село Арбанаси, в близост до старата столица на България - Велико Търново. Хотелите в групата на BT Collection предлагат първокласно обслужване и всички условия, необходими за пълноценната почивка на съвременния активен човек. Хотелите на БТДС имат и всичко необходимо за организирането на всякакъв вид бизнес събития: конференции, конгреси, семинари и тиймбилдинги на световно ниво. Конферентните центрове и зали съчетават функционалност и модерен дизайн, за да предложат максимален комфорт на нашите бизнес гости.

БТДС успешно съчетава традициите, които е наследила, със съвременните течения в дизайна и изкуството. Със своите проекти компанията успява да запази автентичния дух на едни от най-емблематичните туристически обекти в страната, както и да и ги подобри и модернизира чрез съвременни творчески решения. Роля за това има и компанията ТТръст Инженеринг ЕООД – инженерното дружество в семейството на БТДС. Фирмата е специализира в изграждането и поддържането на туристически обекти, лифтови съоръжения и инсталации и строителство и обзавеждане на недвижими имоти, като осигурява проджект мениджмънт и инвестиционен контрол.

Ние от екипа на Би Ти Девелопмент Сървисиз АД всекидневно се стремим да осигуряваме първокласни преживявания на нашите гости и да им подарим незабравими спомени.

Управляващи

Бояна Попова
Председател на надзорния съвет

- Председател на надзорния съвет на БТДС.

- Повече от 20 годишен опит в инвестиционното банкиране: придобивания, управление и продажби на компании и фондове от различни сектори - финанси и управление на активи, хотелиерство, хранителни продукти, минно и индустриално производство

- Магистър по бизнес администрация, Michigan State University, САЩ.

- Магистър по икономика, Университет по световно стопанство, София

Eмил Цветков
Изпълнителен директор

- 20-годишен опит като счетоводител и главен счетоводител в голям холдинг

- 10 години заема поста Изпълнителен директор на фирма за управление на активи

- Експерт-счетоводител

- Магистърска степен по счетоводство от Университета по световно стопанство в София

Брайан Майкъл Дженкинс
Директор

- Старши съветник на Президента на RAND Corporation, САЩ

- Специален съветник на Международната търговска камара и член на Съвета на директорите на Службата за търговски престъпления на ICC

- Бивш член на Консултантския съвет на Главния инспектор на САЩ

- Бивш съветник на Националната комисия по тероризма и член на Комисията на Белия дом по авиационна безопасност и сигурност

- Бакалавърска и магистърска степен по история от Калифорнийския университет в Лос Анжелис, САЩ

За повече информация можете да се свържете с нас на имейл marketing@bt-ds.com