Арбанаси Палас

Към официалния сайт
  • Арбанаси Палас е проектиран от българския архитект Никола Николов. Сградата е завършена и открита на 17 октомври 1975 г. и до 1991 се е изпозлвала за правителствена резиденция. От 1991 г. сградата започва да функционира като хотел. От 2001г. хотелът е напълно реновиран и предлага много възможности за отмора, развлечения и бизнес срещи.
  • Хотел "Арбанаси Палас" се намира само на 5 км от старата българска столица Велико Търново. С уникалното си разположение хотелът осигурява напълно разтоварваща почивка, съчетана с детайлно запознаване на богатата история на региона, традиционните изкуства и занаяти. Разглеждане на забележителности, пешеходен туризъм, конна езда или просто отпускане сред тишината и спокойствието на окръжаващата зеленина, както и благотворното въздействие на балнеоложките процедури – “Арбанаси Палас” може да задоволи всеки вкус, всяко желание.
  • 6 двойни стаи 8 deluxe двойни стаи 2 малки апартамента 3 deluxe апартамента
  • Римска баня Джакузи Фитнес център Сауна Парна баня Солариум Игрище за тенис
  • Ресторантът на хотела предлага елегантна панорамна гледка (със седящ капацитет от 90 човека: 50 места на закрито и 40 на открито на терасата), кухнята сервира великолепни ястия от местната и международната кухня. Малък вътрешен ресторант с камина (20 седящи места). Малък лоби бар за 20 човека и тераса с гледка към Царевец със седящ капацитет 160 човека.