Лоялна програма BT FAN

 • Отстъпка в цената за нощувка
 • Гарантираме най-добрата цена онлайн
 • Ранно настаняване или късно напускане
 • Актуални промоции и оферти
 • Добре дошли в програмата за лоялни клиенти на BT Hotels Collection – BT Fan
  Станете BT Fan днес и се възползвайте от специални предимства в BT Hotels Collection - колекция от хотели, които ще направят почивките Ви незабравими.
 • 1. Отстъпка в цената от стандартните цени за настаняване при директна резервация в хотел от BT Hotels Collection за Вас и гостите, настанени във Вашата стая:

  BT Fan Bronze: 5% отстъпка*

  BT Fan Silver: 10% отстъпка*

  2. Гарантираме най-добрата цена онлайн! **

  3. Възможност за ранно настаняване (след 12.00 ч.) или късно напускане (до 16.00 ч.), при възможност и предварително потвърждение от съответния хотел.

  4. Регулярно изпращане до Вас на нашите актуални промоции и оферти (до посочената от Вас електронна поща).

 • Всеки клиент, реализирал съответния минимален брой нощувки в рамките на една година, считано от датата на попълване на тази форма за регистрация, има възможността да стане наш лоялен клиент и да получи клиентски номер за програмата BT Fan, както следва:

  BT Fan Bronze: при повече от 5 нощувки

  BT Fan Silver: при повече от 14 нощувки

 • * Отстъпката не се прилага върху туристическия данък (включен в цената, варира между 1.09 - 1.80 лв. на човек на ден, в зависимост от хотела).
  ** Ако в момента на резервиране намерите същата оферта за хотел на Bt Hotels Collection на друг уебсайт на по-ниска цена, свържете се със съответния хотел веднага и ние ще ви предоставим същата цена минус отстъпката за лоялен клиент. Трябва само да ни предоставите линк към офертата на другия уебсайт (не повече от 24 часа след резервиране), показващ, че цената е за същия хотел, период на престой, тип настаняване, брой гости, услуги включени в цената, условия за резервации и анулации, и др.
  Условието не важи в случай, че сте член на лоялна или друга програма на другия уебсайт, ползвате специални условия или уебсайтът е с насоченост към пазар извън България.

  • На уебсайта на хотелите при всяка оферта е отбелязано дали върху дадената оферта се прилага отстъпката за лоялен клиент. В случай, че това не е отбелязано, отстъпката не се прилага.

  • Чрез попълване на формата за регистрация, Вие заявявате желанието си да станете лоялен клиент на BT Hotels Collection и приемате условията по програмата. В случай, че сте реализирали необходимия минимален брой нощувки, и съгласно условията описани тук, ще получите Клиентски номер, който удостоверява членството Ви в BT Fan.

  • Клиентският номер, заедно с посочената от Вас електронна поща, ще Ви предоставят специалните предимства на BT Fan в хотелите от BT Hotels Collection.

  • Можете да се възползвате от отстъпките, които предлага BT Fan, само ако направите своята резервация директно (без посредници) в хотелите от BT Hotels Collection.

  • Клиентският номер се издава на пълнолетни лица, поименен е и не може да се преотстъпва. В случай, че нямате реализирани нощувки в рамките на 2 календарни години, клиентският Ви номер може да бъде анулиран, за което ще получите уведомление на посочената от Вас електронна поща.

  • За една резервация може да се прилага отстъпката само на 1 клиентски номер, не се комбинират отстъпките на 2 или повече клиентски номера за една и съща резервация. Отстъпката важи само за стаята, в която е настанен титулярят и се прилага в момента на резервиране – отстъпката не може да се прилага върху вече направени резервации.

  • BT Hotels Collection има право да променя условията на програмата BT Fan по всяко време и без предизвестие. Моля, следете актуалните условия на сайта.

  След попълване на формуляра ще получите e-mail с потвърждение, че успешно е преминал процесът на регистрация, заедно с клиентски номер. От този момент можете да използвате предимствата на BT Fan.

  За повече информация:
  тел.: 02 805 55 93 (Пон - Петък; 09.00 - 18.00 ч.)
  e-mail: btfan@btcollection.com
  Политика за поверителност на БТДС
Регистрация в BT Fan
 1. Хотели и курорти Брой реализирани нощувки
Контакти