Комплекс Гранд Хотел Варна

Към официалния сайт
  • Независимо дали сте в хотел Лебед или хотел Долфин на разположение на всички гости на комплекса е собственият плаж на комплекса с множество услуги, включени в цената на Ол Инклузив Плюс: безплатен шезлонг и чадър, както и целодневно - местни алкохолни и безалкохолни напитки.
  • Комплекс “Гранд Хотел Варна” е известен и с предлаганата широка гама от конферентни услуги, възможности за организиране на семинари, тиймбилдинги, делови и бизнес срещи, официални вечери. “Гранд Хотел Варна” Ви предлага зали с капацитет от 10 до 280 човека, разнообразен избор на менюта а–ла-карт или блок маса за организирането на Вашите обяди, вечери и коктейли и персонален консултант по време на събитието. На всяко Ваше запитване ние ще отговорим с решения, които ще гарантират успеха на всяко Ваше корпоративно събитие!
  • В цената на Ол Инклузив Плюс са включени и грижите за Вашите деца: опитни аниматори ще се погрижат за малчуганите, докато спортувате или просто се излежавате на плажа. За Ваше удобство детският клуб се намира в средата на комплекса и е на разположение на децата на възраст между 3 и 12 години. За нашите най-малки гости предлагаме още (включено в цената): детски бюфет в основните ресторанти на хотелите, безплатно ползване на бебешка кошара, детски столчета във всички бюфет-ресторант и много изненади и забавления.
  • Комплекс Гранд Хотел Варна разполага с четири тенис корта с червена настилка тип Шамот. Ще откриете и ново футболно игрище с размери 60м на 38м. Съоръжението e изградено от най – висок клас настилка и метод на нейното полагане. Усещането по време на играта е максимално сравнимо с това при игра на естествен терен. Изкуствената трева е призната от международните спортни федерации – FIFA и UEFA и покрива всички изисквания. Игрището има възможност за разделяне на 3 по – малки игрища с размери 19м на 38м. Изградени са трибуни за 150 зрители и осветление с възможност за денонощно ползване на терените.
  • Това, за което винаги сте мечтали, е Вашата сватба да бъде най – прекрасният ден в живота Ви. Позволете ни да превърнем мечтата Ви в реалност. В случай, че ни се доверите, нашият опитен екип ще се погрижи за всеки детайл, за да осигури перфектно и елегантно обслужване на Вашите гости в един от най-важните дни през живота Ви! В изисканата Бална зала Гранд могат да се организират сватбени тържества за до 120 човека, а екип от професионални готвачи ще изготвят специално за Вас менюта, съобразени с Вашите предпочитания.
  • За тези, които искат да съчетаят семейната почивка с честването на специален семеен повод, комплексът предлага високо качество на кетъринг услуги, възможности за организиране на приеми, коктейли и официални вечери. Персонален консултант ще Ви помогне, за да направи Вашия празник незабравим.
  • Ако мечтаете за пълноценен отдих на брега на морето, ако търсите подходящо място за Вашата семейна почивка, ако искате да съчетаете спокойствието и удобството с разнообразни възможности за спорт и развлечения - Вашият избор е Ол Инклузив Плюс в Комплекс Гранд Хотел Варна - обогатена програма на най-предпочитания вариант за семейна почивка.