Програма „Бъдете здрави – бъдете активни с хотелите на Bt Collection!“

 • Скъпи гости, нашите екипи са готови да Ви посрещнат в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция, -„новото нормално“ по време и след COVID-19. Създадохме план за действие, който непрестанно актуализираме и координираме с водещия епидемиолог на нашия партньор и консултант Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. 

  Молим да ни извините за някои изисквания на новата ни програма Бъдете здрави – бъдете активни с хотелите на Bt Collection!, които може да предизвикат забавяния при обслужването, или промени, които вероятно бихте възприели като неудобства преди COVID-19 да ни засегне.

  Също така не трябва да забравяме, че опазването на здравето на всеки от нас е споделена отговорност. Затова още веднъж подчертаваме колко е важно да спазвате инструкциите, които получавате от нашия персонал преди и по време на престоя Ви. В името на общата безопасност се обръщаме към всички вас със следните главни препоръки:

  • Спазвайте правилата за лична дезинфекция!
  • Поддържайте дистанция!
  • Запознайте се с Правилата и процедури за превенция на COVID-19 на уебсайта и следвайте указателните табели на територията на нашите хотели и курорти!
  • След като използвате еднократни опаковки и материали / консумативи, изхвърляйте ги на местата за отпадъци, веднага след ползването им!
  • При главоболие, суха кашлица, температура над 37.5С градуса и отпадналост задължително се обърнете към Рецепцията на хотела, като се обадите, без да напускате стаята си!
 • Запознайте се с пълните Правила и процедури за превенция на COVID-19 за всеки един от нашите хотели и „Бороспорт“, като кликнете на линковете тук:

  Скъпи гости, надяваме се, че ще оцените предприетите от нас мерки, с които молим да се запознаете преди Вашето пристигане в избрания хотел. Благодарим предварително за разбирането, което проявявате, и се надяваме, че ще се съобразявате и спазвате стриктно тези инструкции.